Wanneer een buitensessie op de harp per ongeluk verandert in een ware Disney Film


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De harp kennen we allemaal wel. Het is een mooi muziekinstrument met zachte klanken.

Heerlijk om bij weg te dromen en even af te dwalen naar een andere wereld. Dit is de perfecte muziek om bij in slaap te vallen.

Iedere setting wordt met deze muziek meteen magisch en dat zie je ook in de volgende video.

buitensessie op de harp

Het meisje uit deze video heeft een buitensessie met haar harp. Ze speelt op een prachtig afgelegen stukje in een bos. Magischer kan het haast niet, maar daar vergissen we ons in.

Zodra zij aan het spelen is, komt er ineens een hert om de hoek kijk. Het beest deinst niet achteruit, maar lijkt op de muziek af te komen. Het lijkt op een echte scène uit een Disney film. Het zou zo bambi kunnen zijn!

Maar zo blijkt maar weer dat niet alleen mensen onwijs van deze muziek kunnen genieten, toch ook dieren! Zo’n rustig geluid, kunnen zelfs herten waarderen.

buitensessie-op-de-harp-2

Het hert gaat vlak achter het meisje staan en luistert aandachtig naar de buitensessie op de harp. Op de rustige klanken lijkt het dier af te komen.

Ook het meisje stopt niet met spelen en gaat gewoon rustig door. Het is zo’n magische setting, waarvan we hadden gewild dat we er zelf bij waren. Dit is natuurlijk te mooi als je het zelf met je eigen blote ogen had kunnen zien.

Helaas is dat niet het geval, maar kunnen we wel met z’n allen genieten van dit filmpje. Disney lijkt tot leven te komen en daar hebben wij helemaal niets op tegen! Prachtig!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts