Betty White geniet van marshmallows – Samen met haar gigantische bruine beer


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Betty White geniet van marshmallows, samen met haar gigantische bruine beer”

Beren zijn onwijs grote, schattige maar toch gevaarlijke dieren. Dit is het dier dat je niet zomaar alleen wil tegenkomen.

Ze zijn onvoorspelbaar, onwijs sterk en ook zeker snel. Deze beesten gaan het gevecht zeker niet aan de kant en zullen er alles aan doen om te winnen.

Het is dan ook belangrijk om zekere afstand te bewaren, maar dat is iets wat in deze video zeker niet gebeurd!bruine-beer-1

Je ziet namelijk hoe Betty White kennis maakt met een bruine beer en rustig naast het beest gaat zitten. De twee zitten naast elkaar en het lijkt ook alsof het zo hoort.

De twee geven elkaar kusjes en knuffels en lijken de beste vrienden te zijn! Betty houdt onwijs veel van dieren en vindt het dan ook fijn als zij wat voor zo’n beestje kan betekenen.

Ze is gek op haar werk en zou hier dan ook voor geen goud mee willen stoppen. Je ziet hoe zij het beest marshmallows voert en zelf er ook een paar meepikt! 

bruine-beer-2

Betty weet toch wel een heleboel van beren. Als je haar zo hoort praten, dan denk je vast ze heeft er toch wel wat verstand van!

Ze lijkt een dierenliefhebber en dat zal ze vast en zeker ook zijn. Die bruine beer en Betty lijken een goede match te zijn en wij zijn fan!

Een match die je waarschijnlijk niet zo snel had bedacht. Een kleine vrouw op leeftijd naast zo’n grote bruine beer, de beelden zijn te aandoenlijk! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Felix Ray

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts