Britse veteraan Tom Moore (100) ‘geridderd’ nadat hij miljoenen inzamelde


Een mooi gezongen nummer en onwijs veel liefde wordt er naar hem gestuurd. 

Het komt niet vaak voor dat mensen 100 worden. En als dat nou zo is dan moet het zeker gevierd worden! Dat kan natuurlijk met een taart en een feestje.

Hoewel dat feestje nu in deze tijd niet meer zo makkelijk zal gaan, jammer genoeg. Maar het is natuurlijk wel belangrijk om het nog te vieren.

Diegene moet zich natuurlijk ook speciaal voelen. In het volgende filmpje hebben ze daar wel voor gezorgd als een Britse veteraan op zijn 100e verjaardag wordt geridderd met een liedje. Britse veteraan wordt geridderd 2

Tom Moore viert zijn 100e verjaardag wel speciaal. Tom heeft veel mensen geholpen tijdens COVID-19. Daarom besloten mensen hem in het zonnetje te zetten op zijn verjaardag.

Ze hebben een filmpje gemaakt waarop verschillende mensen het nummer ‘You”ll Never Walk Alone’ zingen.

Dit is natuurlijk wel iets heel bijzonders. Het is fijn dat mensen de tijd hebben genomen om deze Britse veteraan in het zonnetje te zetten!

Vond je dit ook prachtig? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts