Vrouw kocht wat eten voor een bedelaar en ontving een briefje terug met een zelfgeschreven tekst


Deze vrouw kreeg na haar goede daad een briefje van een bedelaar en daar kreeg ze tranen van in haar ogen. 

Op deze wereld is niet iedereen gelijk. Er is een groot verschil tussen arme mensen en rijke mensen en dat zal voor altijd zo zijn. Sommige mensen zijn zo arm dat ze gedwongen zijn om op straat te leven.

Van die mensen heeft een deel het aan zichzelf te wijten, door bijvoorbeeld drugsverslaving, maar er is ook een groot deel van de daklozen die er eigenlijk weinig aan hun lot kunnen doen.

Maar ook al kunnen deze mensen niets aan hun lot doen worden ze alsnog door veel mensen schuin aangekeken en dat is dat volledig onterecht. Gelukkig zijn er ook mensen die zich inzetten voor de daklozen en dat is fantastisch.


briefje van een bedelaar 3

In deze video zien we het verhaal van een vrouw die een goede daad over had voor een bedelaar. De vrouw was aan het eten in een café toen ze een dakloze man door het raam zag en hij was muntjes van de grond aan het pakken.

De man liep het café binnen en realiseerde zich dat hij niet genoeg geld had. De vrouw stelde voor om een broodje te kopen en een koffie en vroeg of de man bij haar wilde zitten.

Dat wilde hij wel en hij kwam bij haar zitten, toen hebben ze gepraat over de man zijn verleden en hoe hij op straat is beland.

Aan het einde van het gesprek kreeg de vrouw een briefje van de bedelaar en bedankte hij haar. Wat er op het briefje stond liet haar huilen. Ben je benieuwd wat er op het briefje stond? Kijk dan de hele video. 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts