Verpleegster slaapt naast haar zoon – de volgende ochtend ziet ze brief van echtgenoot en moet huilen


In deze gekke tijden met het coronavirus zijn we de verpleegsters extra gaan waarderen. Verpleegsters werken altijd hard en deden dit ook al voordat het coronavirus de wereld had bereikt. 

Bobby Wesson zijn vrouw is verpleegster en hij heeft heel veel bewondering voor haar harde werk. Toen hij haar op een gegeven moment een dutje zag doen naar hun zoon, schoot hem wat te binnen en dat bericht plaatste hij op Facebook en het ging meteen viraal. 

Om het bericht een beetje samen te vatten: Dit is mijn vrouw een uur voordat ze opstaat, haar kleren aantrekt en zich klaarmaakt voor haar werk. De gereedschappen die ze nodig heeft voor werk worden verzameld en ze zal snel haar make-up en haar haar doen.

Vervolgens zal ze klagen dat ze er slecht uitziet. Ze gaat op de bank zitten en hij zal haar een kop koffie geven. Dan is het tijd voor een afscheidskus voor haar zoon en voor haar man en zal ze gaan zorgen voor mensen die de slechtste dag uit hun leven hebben.


brief van echtgenoot

Het maakt niet uit wie je bent, want zijn vrouw zal altijd voor je zorgen. Na een dienst van 14 uur komt ze helemaal gesloopt thuis en soms wilt ze erover praten en soms niet. 

De man eindigt de post met: “Mijn vrouw is verpleegster. Mijn vrouw is een held”. 

Dit was hetgeen waar Bobby Wesson aan dacht en daarom wilde hij het graag delen, maar blijkbaar konden heel veel mensen zich vinden in de woorden van Bobby, want het bericht werd massaal gedeeld op Facebook. 

In deze video worden Bobby en zijn vrouw gebeld door The Ellen Show en wordt er gevraagd wat het allemaal met ze heeft gedaan.

Vond je het ook zo’n mooi gebaar? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts