Brandweermannen krijgen oproep om hond te redden uit tunnel – Vinden 40 kilogram schildpad naast herdershond 😲🤔


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Brandweermannen krijgen oproep om hond te redden uit tunnel – Vinden een 40 kilogram schildpad naast de herdershond

Dit onwaarschijnlijke duo heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen. Taylor is een duitse herder en Godzilla is een schildpad en dit stel zat samen vast in een tunnel van het huis.

Deze twee dieren zijn samen namelijk huisdieren van een gezin. De tunnel is bedoeld voor Godzilla, gedurende de wintermaanden trekt de schildpad hier zich in terug voor wat warmte.

Wat Taylor toen deed was Godzilla vergezellen in de tunnel, wat ervoor zorgde dat de twee vast kwamen te zitten. Hierdoor heeft de brandweer moeten komen. 

Niemand kreeg de twee beesten namelijk los uit de tunnel. Taylor is daar namelijk te breed voor en blokkeerde heel het gat. brandweermannen redden een hond en een schildpad 1

Daardoor heeft de brandweer te hulp moeten schieten en het stel los proberen te krijgen. Gelukkig is dit gelukt en zijn beide dieren ongedeerd gebleven.

Niet zo handig van Taylor om er zomaar bij te springen, maar hij zal er nu vast van hebben geleerd!  Dit zal die niet zo snel nog een keer meer doen en Godzilla zal ook heel blij zijn dat Taylor nu eindelijk is verlost, zo krijgt dat beest ook nog een beetje adem.

Vond je dit ook een merkwaardige vondst? Deel het artikel dan op Facebook en Vrienden op Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts