Prachtige reünie: brandweerman herenigd met hondje wiens leven hij heeft gered 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Brandweerman Thawley heeft een vastgebonden hond gevonden midden in de regen. Het dier zat vastgeketend aan een hek.

Na het schoonmaken van het beest werd de hond meegenomen naar een opvang, De volgende dag ging Thawley weer terug om zijn nieuwe vriendje te zien.

De puppy is onwijs blij Thawley weer te zien! En zo te zien herinnert hij zich hem ook nog goed. Thawley was er maar op tijd bij anders werd Chunkie ook wel de pup waarschijnlijk nog meer mishandeld. 

Thawley en Chunkie hebben wat tijd met elkaar doorgebracht bij de opvang. Ze spelen wat, eten wat en knuffelen wat af. Thuis gaat Thawley bespreken of het een optie is om Chunkie te adopteren.  brandweerman wordt herenigd 1

Dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn. Je kan nu al zien dat de twee dikke maatjes kunnen worden, dus het zou zonde zijn als dat niet gebeurd.

Chunkie heeft recht om een mooie en lieve thuissituatie. Dus wij hopen dat dat hem geboden kan worden en snel! Fingers crossed en laten we hopen op het beste! 

Vond je de reunie ook zo mooi om te zien? Verspreid dan wat positiviteit met jouw vrienden door dit bericht te delen op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts