Huisbrand doodt familie van brandweerman terwijl hij op dienst was om anderen te redden 😭❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Huisbrand doodt familie van brandweerman terwijl hij op dienst was om anderen te redden”

Dit is een van de meest trieste verhalen die je in tijden gaat lezen. Een brandweerman in de staat Washington in de buurt van de Canadese grens was aan het werk om te voorkomen dat de bosbranden nog meer schade aan zouden richten.

Tijdens het werk kreeg hij te horen dat zijn gehele gezin was komen te overlijden bij een brand in hun nieuwe woning. 

De vrouw van de man, de 32-jarige Marcaria Garcia-Martinez, en haar drie kinderen, de 17-jarige Luz, de 15-jarige Luis en de 6-jarige Michelle, waren nog geen dag verhuisd naar hun stacaravan in Benton Stad.

familie-overlijdt

De stacaravan vloog in de ochtend in brand en verbrandde het hele gezin van de brandweerman. Er was niets tegen te doen, want de vlammen waren zo heftig dat ze oversloegen naar allerlei huizen in de buurt, waardoor die mensen geëvacueerd moesten worden. 

De politie- en brandweereenheden kregen een oproep over een brand in een stacaravanpark Green Acres op 27 augustus rond 12.52 uur. De vader van het gezin was zelf aan het werk als brandweerman toen hij het verschrikkelijke nieuws te horen kreeg.

Het is niet te beschrijven wat voor gevoel dit voor de man is geweest. Heel zijn leven is helemaal weg en kan nooit meer normaal worden.  

familie-overlijdt-2

Wij hopen dat hij enorm veel steun kan vinden bij familieleden en vrienden, want die zal hij nu harder nodig hebben dan ooit. 

De brand is begonnen aan de voorkant van de stacaravan, dit is het gedeelte waar de keuken en woonkamer waren.

Het is nog steeds onduidelijk wat de precieze oorzaak is geweest van de brand. Het feit dat het hele gezin van deze man is verdwenen is hartverscheurend.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CNN

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts