Boze moeder gooit sandaal vanaf 50 meter afstand op hoofd van dochter terwijl ze probeert weg te rennen 😂😂


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. De video van de boze moeder staat hieronder:

Boze moeder gooit sandaal vanaf 50 meter afstand op hoofd van dochter terwijl ze probeert weg te rennen – (Leestijd – 1 minuutje)

Ieder kind maakt zijn ouders wel eens een keertje boos en de ene keer is dit erger dan de andere keer.

Ouders hebben hun emoties soms niet onder controle en dan kan er wel eens wat naar het kind gegooid worden.

In de meeste gevallen is dit alleen maar of af te schrikken, maar sommige ouders kunnen zo goed gooien dat het een schot in de roos wordt. boze-moeder
© What In The World! / boze moeder

Hier zien we een boze moeder die enorm getalenteerd is. Het is niet duidelijk wie de vrouw is en daardoor wordt er ook wel een beetje getwijfeld aan de echtheid van het filmpje.

Het begint met de dochter in het geel die aan het wegrennen is voor haar moeder. Ze heeft een flinke voorsprong en de moeder kan haar niet meer inhalen, daarom besluit ze om een slipper te gooien uit frustratie.

Ze gooit de slipper door de lucht en die komt tientallen meters verder neer op haar dochter, die vervolgens ten val komt. De dochter begint te schreeuwen tot grote hilariteit van haar moeder. 

boze-moeder-2
© What In The World! / boze moeder

Het is een hele leuke video, maar zoals eerder vermeld wordt er getwijfeld over het feit of het wel allemaal echt is.

De eerste reden is dat de video het hele internet over is gegaan en op allerlei nieuwssites stond en helemaal niets van de vrouw bekend is.

Normaal wordt er informatie opgezocht om de vrouw te kunnen interviewen, dat is nu niet het geval. 

Daarnaast gooit de moeder de slipper in de lucht en deze stijgt, blijft even op dezelfde hoogte en stijgt vervolgens verder, dit is natuurlijk onmogelijk.

Ook is de resolutie niet om over naar huis te spreken en is het helemaal niet goed te zien of de slipper het meisje wel raakt. 

Al met al blijft het een hele leuke video, maar ben je een honkbalvereniging en wil je de moeder al een contract aanbieden? Denk dan nog even goed na en bestudeer het filmpje grondig. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: What In The World! / boze moeder

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts