Indrukwekkend: Wat de betekenis is van dit soort gebogen bomen in een bos 😲🤔


Indrukwekkend: Wat de betekenis is van dit soort gebogen bomen in een bos. Indianen konden vroeger met elkaar communiceren door gebruik te maken van bomen. Ze waren vroeger dus zeker al heel erg origineel!

Tip: Heb jij weinig tijd om het verhaaltje helemaal door te nemen? Wij hebben de videobeelden van het bos onderaan dit artikel geplaatst.

bos bomen

In het bos zijn heel erg veel verschillende soorten dieren en natuurlijk ook bomen te vinden. Het is dan ook zeker leuk om eens in de zoveel tijd het bos in te gaan om daar te genieten van de prachtige natuur. 

Het is namelijk een plek waar mensen het niet voor het zeggen hebben en waar de dieren dus ook echt de baas zijn. Al is het natuurlijk wel zo dat er ontzettend veel bossen gekapt worden door de mens en dit heeft een zeer negatieve invloed op de dieren die hier leven.

In dit verhaal zul je een speciale bos te zien krijgen waar je ogen van open schieten.

Meer over het verhaal van Steve Tanner: In deze video is te zien dat indianen vroeger de weg konden wijzen door gebruik te maken van de bomen in het bos. Door bomen scheef te trekken en er bepaalde tekens op te zetten konden ze aangeven welke kant men op moest. Dit vinden wij erg slim bedachtn van de indianen. Het leek daarom ook altijd op een soort ‘spoorzoekertje’

bos bomen 2

Heel erg vindingrijk natuurlijk van de indianen en wij zijn dan ook heel erg benieuwd of deze manier ook echt goed werkte. Wij denken eerlijk gezegd van wel, omdat wij de intelligentie van de indianen ook heel erg hoog inschatten.

Vind jij de beelden ook fascinerend en indrukwekkend? Wij waarderen het dan oprecht als je deze beelden met jouw vrienden en familie kan delen op Facebook of pinnen op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Steve Tanner |  bron | Afbeeldingen: bron | bron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

bos bomen 3