klein meisje verdwaalt in het bos – Trouwe hond beschermt haar gedurende 12 dagen 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Een klein meisje verdwaalt in het bos: haar hond beschermt haar gedurende 12 dagen en helpt vervolgens de hulpverleners om haar te vinden. Dit avontuur klinkt net alsof het uit een film komt, maar het gebeurde echt in Siberië.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van dit kleine meisje dat verdwaald was onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


bos 1

Waardevolle inleiding:
Het bos in Siberië is niet geschikt voor mensen die er onvoorbereid heen komen. Als de dieren je niet te pakken krijgen, zijn het wel de smerige moerassen en wetlands die je het erg moeilijk maken. En terwijl je aan het navigeren bent door het ruige terrein moet je ook nog een uitkijken voor de winterse temperaturen van ongeveer -55 graden celcius. Als deze omstandigheden maken het overleven erg lastig en in geval van nood zijn er heel weinig mensen in de buurt om je te helpen.bos hond 3

Belangrijke inlichting verhaal:
Na al de bovengenoemde omstandigheden te hebben gelezen is een 4-jarig meisje de laatste persoon die je zou verwachten in een Siberisch bos. Maar de 4-jarige Karina Chikitova ging samen met haar hond mee met haar vader op een gevaarlijke tocht door de bossen van Siberië. Hier werd ze geconfronteerd met iedere uitdaging die het ruige landschap te bieden had. Op een gegeven moment raakte ze zelfs verdwaald en moest ze zien te overleven samen met haar hond. De hond deed er alles aan om het meisje te redden en met succes! bos hond
Interessante producten bij artikel:
Heb jij een dochter/zoon of kleinkind en wil je zijn of haar veiligheid garanderen? Koop dan deze horloge voor kids met GPS-tracker. Ook hebben wij voor honden een GPS-tracker, voor als ze ontsnappen.
– Cadeautip: GPS Horloge voor kinderen: klik hier
– Cadeautip: GPS Tracker voor honden: klik hier

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: Did You Know ?: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wat vond je van dit filmpje:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts