Bon Jovi’s emotionele uitvoering van ‘Hallelujah’ is de favoriet van miljoenen mensen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Bon Jovi’s emotionele uitvoering van ‘Hallelujah’ is de favoriet van miljoenen mensen geworden”

Bon Jovi is een van de beste bands uit de Verenigde Staten met een enorme verscheidenheid aan nummers.

De lead zanger, Jon Bon Jovi, is een van de meest succesvolle zangers van de afgelopen 20 jaar, met deze cover van het nummer van Leonard Cohen, ‘Hallelujah’, laat hij zien waarom hij dat is. 

bon-jovis-emotionele-uitvoering-van-hallelujah-2

Het nummer ‘Hallelujah’ is een heel erg emotioneel nummer dat vaak wordt gedraaid op begrafenissen, omdat het zoveel heeft losgemaakt.

Leonard Cohen schreef het nummer in 1984, maar hij kreeg er aanvankelijk niet zoveel succes mee. Jeff Buckley maakte er op een gegeven moment een cover van en toen hij uit het niets kwam te overlijden, werd het nummer razendpopulair. 

Doordat het zo een prachtig nummer is, zijn er ook heel veel verschillende covers gemaakt. De ene is wat beter dan de andere, maar ze mogen er allemaal zijn. Toch kan er maar een de beste zijn en dat is volgens ons de cover van Bon Jovi. 

bon-jovis-emotionele-uitvoering-van-hallelujah

Bon Jovi zong het nummer live in 2007 en die video is inmiddels meer dan 61 miljoen keer bekeken. Hij nam het nummer in eerste instantie op voor zijn album lost Highway.

Het uniek stemgeluid van Jon zorgt ervoor dat je vanaf het eerste moment alle aandacht bij het nummer houdt. Je wordt er als het ware helemaal ingezogen.

Hij heeft het nummer nu meer dan 13 jaar geleden opgenomen en vandaag de dag luisteren er nog steeds heel veel mensen naar. Als dat het geval is dan weet je zeker dat je een fantastisch nummer te pakken hebt. 

Over de hele wereld wordt er enorm veel waarde aan dit nummer gehecht en als het op deze manier vertolkt wordt, kan dat ook niet anders.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Bon Jovi

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts