Pakistan neemt duizenden nieuwe werklozen in dienst tijdens quarantaine voor ambitieus 10 miljard ‘bomenplant-initiatief’


Dit is een fantastisch initiatief waarmee ze ervoor zorgen dat duizenden werkloze mensen weer een inkomen hebben. Het World Economic Forum is een internationale organisatie voor publiek-private samenwerking.

De organisatie gelooft erin dat vooruitgang plaatsvindt door mensen uit alle lagen van de bevolking samen te brengen die de drive en invloed hebben om positieve veranderingen door te voeren.

Deze organisatie komt in overleg met landen met allerlei verschillende initiatieven in het welzijn van de bevolking te beïnvloeden. Een van de meest spraakmakende initiatieven is het bomenplant initiatief in Pakistan.  bomenplant initiatief 1a

In deze video wordt het eerder genoemde bomenplant initiatief besproken. Het is een initiatief van Pakistan in samenwerking met het World Economic Forum.

Veel mensen zijn door de pandemie hun baan verloren en dat heeft een erg slecht gevolg voor de economie. Daarom betaalt de overheid van Pakistan mensen, die hun baan zijn verloren, om bomen te planten.

Door monsters te planten verdienen deze mensen genoeg om hun families te voeden en de economie draaiende te houden. Wat een geweldig initiatief, waar veel andere landen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Vind je dit ook een geweldig initiatief. Deel het dan even op Facebook of Whatsapp en laten wij positiviteit verspreiden in de wereld.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts