Tom Hanks en Rita Wilson bieden bloed aan om onderzoek te doen voor vaccin tegen coronavirus


Ze stellen zich beschikbaar voor bloedonderzoek voor coronavirus, zodat er een vaccin ontwikkeld kan worden. Op het moment is de hele wereld in de ban van het coronavirus.

Wetenschappers over de hele wereld zijn bezig met bloedonderzoek voor coronavirus. Het virus verspreid zich razendsnel en daarom moet er zo snel mogelijk een vaccin ontwikkeld worden.

Mensen die besmet zijn geraakt met het coronavirus en vervolgens zijn hersteld, hebben antistoffen in hun lichaam en met die antistoffen kan een vaccin gecreëerd worden. Ben je dus besmet geweest? Dan is het handig om plasma te gaan doneren bij de bloedbank, want zo kun jij andere mensen helpen die het keihard nodig hebben. Tip: Bekijk de videobeelden onderaan dit artikel en deel het na afloop.


bloedonderzoek voor coronavirus 3

In deze video zien we het prachtige gebaar van acteur Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson. Het echtpaar testte positief op het coronavirus terwijl Tom Hanks een film aan het opnemen was in Australië.

Na 2 weken te zijn behandeld waren ze allebei weer volledig hersteld en konden ze weer verder met hun leven. Nu bieden zij beiden hun plasma aan voor bloedonderzoek voor coronavirus, zodat er misschien een vaccin gecreëerd kan worden. Nu hopen dat veel mensen Tom Hanks en zijn vrouw volgen met plasma doneren. 

Vind je het ook goed? Deel het dan verder op Facebook of Whatsapp met vrienden en familie.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts