Hondje is doof en blind – Baasje vindt toch een methode om met haar te communiceren 😍💖


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Hondje is doof en blind – Baasje vindt toch een methode om met haar te communiceren” – (leestijd – 1 minuutje)

Het is altijd erg leuk als je een hondje roept en hij vanaf een grote afstand naar je toe komt rennen.

Bij een dove en blinde hond gaat dit een stuk lastiger, maar dit baasje heeft een fantastische manier van communiceren bedacht. 

Maisie is niet alleen blind, maar ook nog eens doof. Toch weerhoudt deze lieve hond er niet van om een hele gehoorzame hond te zijn.

Net als alle andere honden kan Maisie bevelen opvolgen en krijgt ze er een heerlijke beloning voor. Het communiceren tussen Maisie en haar baasje, Haley Justice, gaat allemaal via aanrakingen.

Door deze manier kan Maisie leven als een doodgewone hond en staan haar aandoeningen haar niet in de weg. 

blind en doof hondje
© The Dodo | Foto 1/2 – (scroll verder)

In het begin was het erg raar om met Maisie te leven, omdat ze nergens op reageerde.

Toen Haley haar probeerde te laten zitten, merkte ze dat Maisie het heel erg leuk vond. Elke keer dat Maisie iets goed deed, werd ze beloond.

Doordat het allemaal zo goed ging, besloot Haley manieren te verzinnen om met haar hond te communiceren, omdat ze het niet aankon om helemaal geen contact met haar hond te hebben. 

blind en doof hondje
© The Dodo | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Als Haley op de rug van Maisie tikt, dan weet ze dat ze moet gaan zitten.

De band die tussen haar en haar hond is ontstaan is heel erg bijzonder te noemen. Ze wilt een voorbeeld zijn voor andere honden, die dezelfde aandacht als Maisie nodig hebben.

Vaak worden deze honden vanaf het eerste moment afgeschreven, maar met de juiste zorg kunnen zij een heel fijn leven leiden zonder zorgen. 

Het is echt fantastisch om iemand te zien die zoveel toewijding heeft naar haar dier. Alle honden verdienen deze aandacht, want op deze manier kunnen ze het beste leven. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/The Dodo

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts