Neushoorn kalf kan zijn blijdschap niet verbergen als hij de verzorger ziet


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Neushoorn kalf kan zijn blijdschap niet verbergen als ze de verzorger ziet. Neushoorns zijn al hele leuke beesten, maar een blije neushoorn kalf is helemaal waanzinnig. 

In de dierentuinen vind je allerlei verschillende soorten dieren die je anders misschien nooit in je leven in het echt had kunnen zijn.

Voor olifanten, giraffe en nog veel meer moet je helemaal naar Afrika reizen om ze in het wild te kunnen zien. In de dierentuin is het altijd er leuk als de dieren baby’s krijgen.

Er is niets leuker dan een blije neushoorn kalf door het verblijf zien rennen. Waarschijnlijk is dit zo leuk, doordat ze er heel schattig uitzien en ook heel lomp zijn. blije neushoorn kalf 3

In deze video zien we een heel blije neushoorn kalf door zijn verblijf springen. Het neushoorn kalf heet Savannah en speelt met de dierentuin houder genaamd Thomas.

Het spelen is niet alleen voor de leuk, maar heeft een serieuze achterliggende gedachte. Door de interactie met het dier creëert Thomas veel vertrouwen dat helpt bij de dagelijkse verzorging van de dieren.

Daarnaast ziet de moeder van het kalf dat het diertje in goede handen is, waardoor ze erg rustig blijft en niet de hele boel gaat verbouwen. Het is erg mooi om te zien dat er zo een goede band kan ontstaan tussen mens en dier.

Vond jij de beelden ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts