Jammie: Deze blauwe bananen zijn echt en smaken naar vanille-ijs 😋❤️


Bananen, ja, wie kent ze niet he? Dit is een stuk fruit dat iedereen wel een keertje op heeft. Of je het lekker vind, ja, dat durven wij niet te zeggen. Maar dat het gezond is, ja dat zeker! Veel gerechten kunnen er met deze fruitsoort gemaakt worden of het is gewoon lekker als tussendoortje. Maar wist je dat er ook blauwe bananen bestaan? Zie de video voor een introductie! blauwe bananen 2

In deze video zie je hoe een man zijn eerste tros blauwe bananen pakt van een bananenboom. Deze tros heeft ongeveer een jaar aan de boom gehangen om te rijpen en het is nu zo ver om te proeven. Na het afhalen van de tros, worden de verschillende bananen met elkaar vergeleken.

Er is een duidelijk verschil in kleur te zien. De bananen voelen ook anders dan die je in de winkel koopt. Dan is het moment aangebroken en gaan de heren de fruitsoort proeven. Wat denk je? Zal het hetzelfde proeven? blauwe bananen 4

Dan komen ze erachter dat het fruit daadwerkelijk naar vanille-ijs smaakt. Ook vinden ze het iets weg hebben van een appel smaak. De mannen zijn fan van de blauwe bananen! In eerst instantie is het even wennen, maar toch vinden ze het enorm lekker.

blauwe bananen 1

Ze zijn blij verrast en zijn van plan om meer trossen te laten groeien. Het zal even tijd kosten, maar dan heb je ook wat. De mannen zijn in ieder geval blij dat ze het hebben geprobeerd en vinden het leuk dat ze het lekker vinden. Is toch weer wat anders he dan een normale banaan. 

Deel deze fascinerende beelden met jouw vrienden en familie op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts