Missie om het ‘mysterieuze’ blauwe gat te verkennen dat 130 meter onder zeebedding ligt – is begonnen 😲🤔


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Missie om het ‘mysterieuze’ blauwe gat te verkennen dat 130 meter onder zeebedding ligt, is begonnen.  Dit artikel bevat erg indrukwekkende beelden!blauw-gat-1
Mysteries zijn er altijd wel op de wereld. De een is er meer in geïnteresseerd dan de ander, maar dat maakt het juist leuk.

Sommige mensen zijn helemaal obsessed met mysteries en leven er zo wat voor. In deze video komt ook weer zoiets aan bod.

Zo zie je hoe er een blauw gat in de oceaan is gecreëerd en zie je wat dat eigenlijk inhoudt.

blauw-gat

Rondom de kust van Florida is een blauw gat ontstaan van ongeveer 425 FT.

Veel mensen zijn benieuwd naar wat dit gat daadwerkelijk inhoudt en vertrekken dan ook in grote getalen naar de golfkust van Florida.

Dit gat is random ontstaan en mensen zijn er daardoor getriggerd. Wat verbergt dit gat en wat houdt het in?

Wetenschappers komen allemaal naar de golfkust in Florida om een glimp te krijgen van het 425 meter diepe blauw gat op de oceaanbodem dat ze de ‘groene banaan’ noemden.

Wat zullen ze te weten komen?

blauw-gat-3

Duikers zijn het gat daadwerkelijk in gegaan. Ze zijn benieuwd of er misschien wezens leven, waar wij mensen nog niet vanaf weten. Ook zijn de wetenschappers benieuwd bij welke wateren dit blauwe gat behoort.

Het water van Florida of toch het water van Mexico? Volgens deze video kan het namelijk van beide. Maar tot nu toe zijn de duikers of de wetenschappers nog niet veel verder gekomen. Dit blauwe gat zal dus nog wel eventjes een mysterie blijven. blauw-gat-2

Veel mensen zullen hier gefixeerd op raken, maar wie weet komen ze dan wel een stuk verder! Wij zijn in ieder geval benieuwd wat voor informatie ze hier in de toekomst over zullen krijgen en wij zullen jullie daarom ook zeker op de hoogte houden.

Vond je de beelden ook Fascinerend? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts