Bijna hersendode vader wordt wakker en glimlacht nadat dokters hem van levensondersteuning halen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Bijna hersendode vader wordt wakker en glimlacht nadat dokters hem van de levensondersteuning had gehaald.

Kinderen nemen afscheid van bijna hersendode vader terwijl dokter hem van levensondersteuning haalt: Vader wordt wakker en begint te lachen.

Scott wordt ook wel de ‘wonder vader’ genoemd. Scott lag namelijk in een coma nadat hij een beroerte had gekregen.

De dokters zagen zijn toekomst somber in en raadde de familie aan om hem van de levensondersteuning te halen. Scott reageerde namelijk meer nergens op en werd ook wel hersendood verklaard.

Op dat moment wilde zijn vier kinderen afscheid van Scott nemen en begonnen zij al bijna zijn begrafenis te plannen. Maar op het moment dat een van zijn dochters: “ Hi Pap” zei, gebeurde er iets. Scott lachte naar haar met zijn ogen dicht. Bijna hersendode vader 1

Op dat moment wist niemand wat zij moesten doen en waren zij vol ongeloof of dit nou echt was.

Uiteindelijk bleek het niet om een beroerte te gaan, maar om een speciale hersenaandoening waar wat aan gedaan kon worden. De zwelling werd na een tijd verminderd en na weken therapie mocht Scott eindelijk weer naar huis.

Ondertussen is de familie weer een beetje bijgekomen van de grote shock. Ze hebben veel meegemaakt de afgelopen tijd, maar zijn daar alleen maar sterker uitgekomen! Wij wensen Scott een voorspoedig herstel!

Vond je dit ook een fascinerend verhaal? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts