Ouders horen stem uit babykamer komen – Wat ze ontdekten deed hen in tranen uitbarsten 😢❤️


Ouders horen een stem komen uit de babykamer – Wat ze ontdekten deed ze in tranen uitbarsten. Deze kleuter weet wel hoe ze moet bidden en dit ze doet dit dan ook in haar eentje voor het slapen gaan. Wat een schattige beelden!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit kindje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.bidden kind 1
Mensen die bidden die doen dit vaak al hun hele leven, omdat dit vaak bij de opvoeding bijgebracht is. Uiteindelijk heb je als persoon natuurlijk wel zelf de keuze of je gelovig bent of niet, maar duidelijk is dat je opvoeding wel heel erg veel met je keuze te maken heeft.

Wat je als kind namelijk geleerd hebt, blijft je vaak toch wel een beetje bij. Al zijn het uiteindelijk de gebeurtenissen in je leven die je vormen als mens en die zullen bepalen of je gelovig zult zijn of niet.

bidden kind 2

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een kleuter net voor hij gaat slapen begint te bidden. Het is wel duidelijk dat deze kleuter van zichzelf wel echt gelovig is, want anders zou je dit als kleuter toch niet zomaar uit jezelf doen.

bidden kind 3

Vaak worden kinderen gedwongen om te bidden voor het slapen, maar daar is in dit geval absoluut geen sprake van. De beelden zijn dan ook heel erg schattig om te zien en ze hebben ons hart dan ook echt doen laten smelten.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Kayla Chapman: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

bidden kind 1