Wereldwijd gedeeld: Foto van jochie die voor een poster in winkelcentrum bidt 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Hieronder zie je het verhaal van een jongetje die aan het bidden is voor een poster…

Foto van een jochie die voor een poster in een winkelcentrum bidt, gaat viraal vanwege de grootte van zijn hart. Dit gebeurde in een van de grootste winkelketens in Amerika, Walmart. 

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van dit jochie die aan het bidden is onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.bidden voor een poster 1a
© Extreme Trends

Waardevolle inleiding over bidden en godsdienst

Veel mensen volgen een geloof na. Ter wereld bestaan er ook veel geloven. Denk aan de Islam en het Christendom bijvoorbeeld.

Veel mensen oefenen dit uit en daarbij komt veel kijken. Je moet je gedragen naar het geloof dat je volgt en daar hoor je meestal ook bij te bidden.

Dit houdt in dat je een kort momentje voor jezelf houdt in verbinding met de god waarin jij gelooft.

bidden voor een poster 2a
© Extreme Trends

In dit filmpje maken we kennis met een jongen die dit doet voor een poster in Walmart. Maar waarom precies? Daar kom je zo achter.

Belangrijke inlichting verhaal

Moeder en zoon waren aan het winkelen in Walmart. Na een tijdje kwam zijn moeder erachter dat het jochie niet meer naast haar stond.

Ze werd wat nerveus omdat hij normaal niet van haar zijde afwijkt. Nadat zij hem geknield voor een bankje had gevonden, vroeg zij zich af wat hij aan het doen was.

Ze keek op naar de poster en begon het door te hebben. Op de poster werden vermiste kinderen weergeven.

bidden voor een poster 3a
© Extreme Trends

Haar zoon was aan het bidden voor al die vermiste kindjes. Zijn moeder raakte net als wij hierdoor ontroerd, wat een lieve ziel heeft deze jongen!

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van het biddende jongetje zijn afkomstig van | Extreme Trends: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts