6-jarige benadert politieagent en heeft voorstel die de agent niet kan afstaan 😢❤️


6-jarige benadert politieagent en heeft voorstel die de agent niet kan afstaan. Deze jongen van slechts zes jaar oud wil dat de auto stopt om met een voor hem heel erg speciaal persoon te bidden. Wat een prachtige beelden!

Wil jij de videobeelden van het 6-jarige jongetje gelijk bekijken? Scroll dan naar beneden en geniet van de beelden.

bidden emoties 2

Wanneer je gelovig bent dan is de kans natuurlijk ook heel erg groot dat je zal bidden. Door te bidden proberen mensen tegen hun God te praten. Ze vragen om advies of ze danken hem voor hetgeen Hij voor hen gedaan heeft.

Mensen die niet gelovig zijn kijken hier vaak wat sceptisch naar, maar dit is natuurlijk nergens voor nodig. Ook als er geen God zou bestaan is het een feit dat mensen er wat aan hebben om te bidden dus waarom zou je het niet doen?

Meer over het filmpje van Jaxon Siderius: In deze video is te zien dat Jaxon tegen zijn moeder gezegd heeft om de auto te laten stoppen, omdat hij een agent voorbij zag komen.

Jaxon is een jongen van zes jaar oud en hij is de politie onwijs dankbaar voor alles wat ze doen. Toen hij een agent voorbij zag komen wilde hij dan ook maar wat graag met hem bidden. Zoiets unieks hadden de agenten nog nooit meegemaakt. 

bidden emoties

Dit is dan ook wat hij gedaan heeft en hij voelt zich hier heel erg goed bij. Ook voor de agent was dit natuurlijk een prachtige gebeurtenis, omdat er veel dankbaarheid van uitstraalt. 

Vond jij de videobeelden ook uniek en hartverwarmend? Deel het dan verder met jouw vrienden en familie op Facebook of Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition | Channel 7: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

bidden emoties 3