Slimme ijscoman is begonnen met de verkoop van bevroren cocktails en is razend populair


Door het coronavirus waren heel veel steden in lockdown. Mensen konden geen drankje doen in hun favoriete restaurant of café en dat kan natuurlijk erg vervelend zijn.

Daarnaast is het voor de restaurant ook erg lastig, want zij lopen enorm veel inkomsten mis. Door deze situatie worden veel restauranthouders erg creatief en verzinnen ze een geweldige oplossing, zoals dit restaurant.  bevroren cocktails 3

Bovine & Barley is een lokaal restaurant in Houston in de Verenigde Staten dat heeft besloten om hun heil op straat te gaan zoeken. Een van de dingen waar het restaurant op bekend staat, is om hun heerlijke verfrissende cocktails.

Omdat veel mensen vanwege het coronavirus niet naar het restaurant konden om te genieten van een heerlijke cocktail, besloot het restaurant om de cocktails bij de mensen thuis te bezorgen.  bevroren cocktails 2

Klanten kunnen wekelijks hun bestellingen doorgeven en dan gaat het restaurant ermee aan de slag. Elke week is er ook een nieuw schema dat de bezorgers vertelt waar ze naartoe gaan van maandag tot en met zondag van 11 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds. bevroren cocktails

Klanten kunnen daarop zien wanneer ze in de buurt zijn en daarom wanneer ze kunnen bestellen. Eigenlijk is het gewoon een ijscoman voor volwassenen. Hun gebruikelijke bezorggebieden zijn Midtown, Downtown, Montrose Washington en The Heights. 

De klanten hebben keuze uit verschillende cocktails, zoals de Moscow Mule, Pina Colada, Margarita en nog veel meer. Volgens de Facebook-pagina van het restaurant is het het handigst om vooraf te bestellen, omdat tot nu toe elke keer de cocktails waren uitverkocht.

Vind je dit ook zo’n geweldig concept? Deel het dan vooral met je vrienden en familie die ook wel van een cocktail houden!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts