Moeder bevalt van doodgeboren baby – verstijft na opmerking van verpleegster 😲🤔


Het verhaal van een moeder en haar bevalling:

Moeder bevalt van doodgeboren baby, maar verstijft na opmerking van verpleegster. Doodgeboorte bij de bevalling komt redelijk vaak voor, maar toch wordt het een soort van stilgehouden – “waarom?”

Voordat je verder leest:

Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze moeder die van een doodgeboren baby bevalt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.bevalling dood geboren 1

Waardevolle inleiding over bevalling:

De zwangerschapsperiode is voor een vrouw erg zwaar, er komen veel kwaaltjes kijken die het humeur niet ten goede komen.

Dit komt allemaal door de zwangerschapshormonen, erg vervelend, maar wel noodzakelijk voor zowel moeder als baby. Naast de kwaaltjes zijn de 9 maanden erg spannend, omdat er veel mis kan gaan bij de bevalling.

Als het kind eenmaal is geboren is het ook nog altijd erg spannend, want doodgeboorte komt zo nu en dan voor en dat is natuurlijk het allerlaatste wat je wilt dat je overkomt. bevalling dood geboren 2a

Belangrijke inlichting verhaal

In deze video wordt er meer aandacht voor doodgeboorte gevraagd. Deze video is gemaakt door een vrouw die het zelf helaas heeft moeten meemaken.

Volgens haar wordt doodgeboorte stil gehouden om te beschermen, maar als het gebeurt heeft het geheimhouden juist een tegenovergestelde werking.

Ieder jaar worden er ongeveer 4 miljoen baby’s doodgeboren en daarom wilt de vrouw zeggen dat je er als aanstaande ouders een soort van rekening mee moet houden om de ergste teleurstelling en verdriet te verminderen. bevalling dood geboren 3a

Informatie- en Inspiratiebron:

De videobeelden van dit verhaal over overgewicht zijn afkomstig van: An Unexpected Family Outing: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact:

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook als je iets te vertellen hebt over dit overgewicht verhaal.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

We Need To Talk About Stillbirth

Worldwide there are over 4 million stillbirths each year. So why are we staying silent? We need to talk about stillbirth.For more resources and information about stillbirth visit Star Legacy Foundation and Still Aware.Many of the photos in this video were taken by volunteers from Now I Lay Me Down To Sleep. For more information about their organization, visit https://www.nowilaymedowntosleep.org/(Video published by An Unexpected Family Outing.)

Geplaatst door An Unexpected Family Outing op Woensdag 21 maart 2018

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts