Man betrapt zijn vrouw op Google Maps


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Man betrapt zijn vrouw op Google Maps”

Ontrouw is iets dat veel gebeurt. Wij keuren het niet goed, maar we kunnen nooit in een ander zijn of haar situatie kijken. Soms hebben mensen de spanning van buitenaf nodig, of hebben ze iemand nodig om dingen te vergeten.

In deze video zie je hoe een man zijn eigen vrouw betrapte in Peru. betrapt-1

Een man in Peru heeft zijn vrouw betrapt door middel van de inzet van Google maps. Hierop gebruikte hij Google Street View. Hij ging op zoek naar een populaire brug van Peru, omdat hij een foto tegenkwam van zijn vrouw met een andere man bij deze brug.

Ook op google maps was inderdaad te zien, dat zij met een andere man was. Er was te zien hoe zij haar hoofd rustte op de schoot van de man.

Haar man herkende de vrouw aan haar kleding. Zodra zij thuis kwam confronteerde de man haar met deze stelling. Zij ontkende niets en gaf inderdaad toe dat zij al een tijdje ermee bezig was.

betrapt-3

Lokale rapporten suggereren dat het paar sindsdien is gescheiden. Doordat zij haar ontrouw heeft toegegeven, is het stel vrijwel direct daarna gaan scheiden. De man wilde niet samen zijn met een vrouw die niet loyaal aan hem kon zijn. Begrijpelijk is dat natuurlijk ook.

Het is nooit leuk om je partner te betrappen. Loyaliteit en vertrouwen is iets wat ver bovenaan het lijstje moet staan, zonder dat, stelt een huwelijk vrij weinig voor. Het is nooit leuk als iets zo ten einde moet komen, maar de man houdt nu de eer aan zichzelf.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Lionel B Show

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts