Gepensioneerde vrouw scheidt van echtgenoot en bouwt betaalbaar klein huisje om te genieten van vrijheid 🏠💖


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Betaalbaar klein huis gebouwd door vrouw die wil genieten van haar vrijheid – (leestijd – 1 minuutje)

Tiny houses, we kennen ze ondertussen wel. We blijven ons verbazen waar mensen wel niet allemaal in kunnen wonen.

Tuurlijk het is geldbesparend en goed voor het milieu, maar het is ook zo ontzettend klein. De naam zegt het natuurlijk niet voor niets!

Maar het kent ook veel voordelen, maak kennis in deze video met een ander betaalbaar klein huis. 

betaalbaar-klein-huis-2
© Exploring Alternatives / Betaalbaar Klein Huis

Brigitte heeft voor zichzelf een tiny house gebouwd.  Met de hulp van een aannemer en ze woont er inmiddels al 5 jaar fulltime!

Ze is een gepensioneerde lerares die nu veel van haar eigen groenten en fruit verbouwd en bewaart, ze draagt ​​haar water met de hand het huis in, ze rijdt rond met een elektrische fiets in plaats van een auto….

en ze maakt tijd vrij voor vrijwilligerswerk, boekenclub, piano leren, vrienden en familie, meditatie en ga zo nog maar even door. Als je een goed mens zou moeten omschrijven, dan zou je waarschijnlijk Brigitte omschrijven! 

betaalbaar-klein-huis
© Exploring Alternatives / Betaalbaar Klein Huis

Brigitte ziet eigenlijk alleen maar voordelen aan het leven in een klein betaalbaar huis.

De voordelen van het leven in een klein huis, inclusief haar lage kosten van levensonderhoud, wegen ruimschoots op tegen de uitdagingen waarmee ze te maken heeft gehad.

Zo vindt ze het bijvoorbeeld heerlijk dat ze zoveel in de frisse lucht bezig kan zijn.

Ook is er ruimte genoeg in haar tiny house!

Ze heeft momenteel een zolder, maar haar zithoek kan worden omgebouwd tot een bed als ze ooit besluit dat ze de ladder niet meer wil gebruiken.  Het huis is dus ook nog eens effectief! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Exploring Alternatives

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts