Deze hondjes die beste vriendjes als puppies waren, kunnen niet wachten om elkaar weer te zien als volwassenen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Laika en Rook kennen elkaar al hun hele leven. De twee waren beste vriendjes al sinds dat zijn puppies waren.

Vanaf het eerste moment dat de twee elkaar leerden kennen, is het dikke mik. Het is een waar liefdesverhaal. In de video zie je heerlijke momenten Laika en Rook samen.

Je ziet hoe de twee vanaf moment 1 al vol met elkaar aan het spelen zijn en het enthousiasme spat er vanaf. Helaas werden de twee op een gegeven moment uit elkaar gehaald…


beste vriendjes 2

Laika en Rook kregen beide andere baasjes. Hierdoor kwamen zij niet meer samen te wonen en zagen zij elkaar een stuk minder. Nu jaren later, nu ze beide volwassen zijn, zien ze elkaar weer.

En het lijkt net op de twee nooit zonder elkaar zijn geweest. De twee hebben elkaar weer helemaal gevonden en zijn nog steeds zo speels als dat ze vroeger waren.

Dat is super leuk om te zien! Het is een echt liefdesverhaal van twee beste vrienden. Nu maar hopen dat de twee elkaar in de toekomst ook nog blijven zien. 

Vond je dit ook zulke mooie beelden? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts