Deze twee beste vriendjes laten zien dat simpel hek hen niet uit elkaar kan houden 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Deze twee beste vriendjes laten zien dat een simpel hek hen niet uit elkaar kan houden

Beste vrienden zijn een van de tofste dingen die er zijn. Familie speelt natuurlijk een hele belangrijke rol, maar die kun je niet uit kiezen. Je wordt beste vrienden met elkaar, omdat je dezelfde raakvlakken hebt en dezelfde interesses. Vriendschap bestaat niet alleen bij mensen maar ook zeker bij dieren.

Honden kunnen ook beste vriendjes met elkaar zijn. Wij mensen hebben het geluk dat we op een gegeven moment een bepaalde leeftijd bereiken dat we zelf kunnen bepalen wanneer we onze vrienden zien. Voor honden ligt dat anders.

Zij moeten wachten tot het baasje hen gaat uitlaten en dan is het ook nog maar de vraag of het baasje van je beste vriend ook besluit om naar buiten te gaan. Er is wel een ding zeker en dat is dat ze altijd enorm blij zijn om elkaar te zien en dat het net lijkt alsof ze elkaar jaren niet hebben gezien. beste vriendjes honden

Deze honden zijn zo blij dat ze zelfs onder het hek door willen kruipen om elkaar aan te kunnen raken. Wanneer het baasje van de Golden Retriever het hek open heeft gedaan wilt de hond nog steeds onder het hek door kruipen.

Het is alleen jammer dat de persoon met de camera stopt wanneer het hek open is, want het had natuurlijk veel leuker geweest als de volledige ontmoeting op video had gestaan. Het ziet ernaar uit dat deze honden aan het einde van hun ontmoeting allebei erg verdrietig zijn dat hun paden weer kruisen.

Ze zullen dan beide in hun mand gaan liggen en uitkijken naar de volgende ontmoeting. Wij zijn benieuwd of ze elkaar altijd zo groeten of dat ze elkaar gewoon heel lang niet hadden gezien.

Vond je dit ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts