Twee oma’s zijn al 80 jaar beste vriendinnen, wonen in hetzelfde verzorghuis en blijven babbelen en giechelen!


Ze zijn al 80 jaar beste vriendinnen en verhuizen nu naar hetzelfde verzorghuis: “blijven babbelen en giechelen”. Dit is zeker een geval soulmates 4 life! 

Een beste vriend of vriendin is iets wat iedereen wel wil hebben. Iemand waarbij je alles kwijt kan, iemand waarmee je alles kan delen en iemand waarmee je de leukste tijden kunt beleven.

Vaak heeft iedereen wel zo’n vriend, maar jammer genoeg is dat niet altijd het geval. Soms zijn er toch nog best vaak mensen alleen.

Helaas, maar daar valt ook niet altijd wat aan te doen. Gelukkig is dat in dit filmpje niet het geval. Juist het tegenovergestelde! Vriendinnen Olive en Kathleen zijn al 80 jaar beste vriendinnen en verhuizen samen naar het verzorgingstehuis. beste vriendinnen verhuizen naar hetzelfde verzorghuis 1

De twee beste vriendinnen Olive Westwood en Kathleen Saville zijn al wel bijna 80 jaar beste vriendinnen! Dat is een hele prestatie. De twee vrouwen zijn beide 89 jaar oud en zijn al vrienden sinds ze elf zijn.

Ze tikken dus bijna de 80 jaar aan. Kathleen woonde al in een verzorgingshuis, daar is Olive bij ingetrokken. De meiden hebben zelfs hun kamer op dezelfde verdieping.

Olive begon Kathleen te missen toen ze na het verzorgingshuis verhuisde, daarom besloot Olive daar ook heen te verhuizen. De twee zeggen dat ze ook vriendinnen worden in de hemel. 

Vind je dit ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts