Een Golden Retriever, hamster en 8 vogels zijn samen de beste vriendjes


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Honden staan bekend om de beste vriend van een mens te kunnen zijn. Maar deze video laat zien dat dat niet alleen het geval is.

Ook kunnen honden namelijk het erg goed vinden met andere dieren. Vooral Bob de golden retriever, uit deze video!

Bob is de golden retriever uit Brazilië. Bob houdt onwijs veel van mensen aandacht, maar daar blijft het niet bij. Ook kan Bob onwijs goed met andere beestjes overweg.beste-vrienden-2

Zo heeft zijn baasje nog 8 andere vogels thuis en zijn zij onwijs dikke maatjes met z’n allen. In deze video zie je een aantal leuke plaatjes van alle dieren bij elkaar.

Het zijn super leuke foto’s en wij zijn in ieder geval fan! Dit bewijst maar weer dat andere diersoorten het toch ook echt goed met elkaar kunnen vinden. Van beide kanten is dit een match made in heaven!

Bob en de vogeltjes lijken het onwijs goed met elkaar te vinden. Het baasje van Bob zegt dat hij onwijs veel van aandacht houdt.

Dit krijgt hij dan ook zeker van de vogeltjes. Maar ook de vogeltjes vinden het niet erg. Die beestjes kruipen lekker weg onder de vacht van Bob. Een echte win-win situatie dus.

beste-vrienden

Wij gaan er vanuit dat de dieren nog lang vriendjes zullen blijven en het gemakkelijk zullen maken voor het baasje van de beesten. Die beste vrienden zullen elkaar niet snel uit het oog verliezen.

Bekijk de beelden hieronder en deel het met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts