7-jarige beste vrienden hadden elkaar maanden niet gezien en hun reünie laat onze harten smelten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Wanneer je een beste vriend moet achterlaten is dat natuurlijk nooit makkelijk. Dat kan liggen aan verschillende dingen.

In dit filmpje ligt het aan een verhuizing, maar ook aan COVID-19. Het coronavirus maakt het natuurlijk ook niet makkelijk voor mensen om elkaar te zien. En dat hebben deze twee beste vrienden van 7 jaar zeker gevoeld.


onbreekbare-vriendschap

Carson en Cade hebben elkaar meer dan 7 maanden niet gezien. Dit kwam door het feit dat Carson was verhuisd naar een andere plaats. Maar ook door het coronavirus, werd het niet mogelijk om elkaar te bezoeken.

Nadat alle maatregelen weer een beetje waren versoepeld konden Carson en zijn familie weer familie bezoeken in hun originele woonplaats. De moeder van Carson vond dit het perfecte moment om Carson en Cade weer te herenigen en zorgde voor een verrassingsbezoek. Ook de moeder van Cade was hiervan op de hoogte en in het spel. 

Cade zat rustig achter een deur nietsvermoedend toen opeens Carson aankwam lopen. Toen hadden ze opeens beide door wie daar aan de andere kant van de deur stond. Cade trok met een rotgang de deur open en Carson vloog op de deur af.

 

onbreekbare-vriendschap-2

De twee rende naar elkaar toe en omhelsde elkaar extreem lang. Cade liet zelfs een paar traantjes. Tranen van geluk en opluchting.

De twee hebben zo onwijs lang moeten wachten om elkaar weer te kunnen zien. Het geluk springt er in ieder geval bij beide jongens enorm vanaf en ze zijn onwijs blij om weer met elkaar te zijn! 

Bekijk de schattige hereniging hieronder en deel natuurlijk deze beelden na afloop met vrienden en familie op Facebook of Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts