‘Heldenbewaker’ beschermt hond tegen regen met zijn paraplu


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Regen.. Vrijwel niemand houdt ervan. En dat geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor honden. Niet veel mensen of honden kan je nou gelukkig maken met een potje regen, nee.

beschermt een hond tegen

Logisch ook, je ligt natuurlijk liever in je tuin met een lekker temperatuurtje dan dat je door de regen loopt. De bewaker in het volgende filmpje gaat heel goed om met de regen en de hond die naast hem zit. 

Ethan Dearman is een supermarkt bewaker in Giffnock, Schotland. Dearman is viraal gegaan om een foto. Op deze foto was een liefdevolle actie van de man te zien. Hij stond namelijk in de regen voor de supermarkt, maar hield een paraplu op voor de hond naast hem die aan het wachten was op zijn baasje.

Hij vond dat het beestje de paraplu meer nodig had dan hijzelf. Hij weet hoe irritant honden regen kunnen vinden en daarom besloot hij hem droog te houden. Een vrouw heeft deze foto gemaakt en was zo te spreken over de situatie dat ze na Dearman zijn toestemming de foto online plaatste. 

beschermt een hond tegen 2

Deze foto is viraal gegaan, omdat veel mensen de actie van de supermarkt bewaker enorm kunnen waarderen. Het is fijn om te zien volgens hen dat een ander nog denkt aan het welzijn van een dier.

Ook het baasje van de hond was enorm geraakt door dit gebaar. Het is iets kleins, maar toch kan het voor een ander de wereld betekenen. De hond was er in ieder geval net zo blij mee als alle andere mensen. Wat gaat er nou boven droog blijven tijdens de regen? Ja, niet zo veel! 

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts