Walvis beschermt duiker bewust van een tijgerhaai: “Hij wilde niet dat ik mij bezeerde” 😲😯


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Deze beschermende walvis redde op deze manier het leven van de duiker en het mooiste is dat ze dat in het begin niet door had. 

De oceanen zijn super diep en zitten vol met verrassingen. Wanneer je gaat duiken is het altijd een verrassing wat je gaat tegenkomen. Je kan stuiten op hele mooie exotische vissen, een beschermende walvis, maar het kan ook zomaar gebeuren dat je ineens een levensgevaarlijke haai tegenkomt.

Het is erg mooi om het leven onder water te bestuderen en vooral omdat er waarschijnlijk heel veel soorten nog niet zijn ontdekt.

Het is wel erg belangrijk dat je ervaring hebt met duiken, voordat je het alleen gaat doen, want er zitten veel risico’s aan vast.

beschermende walvis 5

In deze video zien we een vrouw die aan het duiken is. Ze deed onderzoek naar het leven onder water toen ze plotseling een reusachtige walvis tegen kwam.

De walvis gedroeg zich een beetje raar en wilde niet weg bij de vrouw. Telkens wanneer de vrouw weg probeerde te zwemmen, kwam de walvis weer terug. Op een gegeven moment duwde de walvis de vrouw zelfs helemaal uit het water.

De vrouw snapte niet wat er gebeurde en riep naar de boot voor hulp. Na een tijdje bleek het om een beschermende walvis te gaan, want er zwom een grote tijgerhaai in de buurt van de vrouw. Als de walvis de vrouw niet had beschermd, had het misschien erg fout kunnen aflopen voor haar.

Vond je dit ook indrukwekkende beelden? Deel het dan op Facebook/Whatsapp

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts