Vrouw probeert oma te beroven en krijgt al gauw spijt: “Met mij moet je niet sollen” 😲🤔


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

In dit artikel krijg je de heldhaftige beelden te zien van een oma die zichzelf beschermt tegen een vrouw die haar probeert te beroven

“Vrouw probeert oma te beroven en krijgt al gauw spijt. De vrouw laat zien dat je ondanks haar leeftijd niet met haar moet sollen, want dan kun je het krijgen ook. Wat een heldin.” [adinserter block=”14″]

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de vrouw die een oma probeerde te beroven onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

oma beroven loopt fout af 1a
© The Telegraph

Waardevolle inleiding

Het is erg vervelend, maar het is nou eenmaal zo, niet iedereen in deze wereld heeft zin om te studeren en geld te verdienen.

Er zijn heel veel mensen die geld willen verdienen, maar geen zin hebben om te studeren en daarom andere manieren vinden om aan geld te komen.

Een van die manieren is het beroven van mensen en dat is natuurlijk erg laf. Je komt aan met een wapen en mensen kunnen zich niet eens verdedigen en geven hun geld en spullen af.

Maar het laagste van het laagste volk in de samenleving zijn toch wel de mensen die bejaarden beroven van hun zuur verdiende pensioen.

Als het aan ons ligt mogen die overvallers niet hard genoeg gestraft worden.

oma beroven loopt fout af 2a
© The Telegraph

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

In deze video zien we de camerabeelden bij een pinautomaat.

De bejaarden vrouw op de beelden heet Doreen Jones en wilde een deel van haar pensioen opnemen op High Street in Blackheath, West Mids, toen een vrouw haar probeerde te beroven.

Maar Doreen laat niet over zich heen lopen ondanks haar leeftijd en sloeg de vrouw van haar af.

Deze actie is allemaal te zien op de beelden. Het mooiste is als de vrouw wegloopt, want dat is het moment dat we beseffen dat de bejaarden Doreen een overvaller heeft weggejaagd.

Als het aan ons ligt zou Doreen Jones een lintje van verdiensten krijgen! [adinserter block=”6″]

oma beroven loopt fout af 3a
© The Telegraph

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de oma zijn afkomstig van | The Telegraph: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[adinserter block=”5″][scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts