Man laat beroemdheden naast hun ‘jongere ik’ poseren en het toont wat voor invloed de tijd heeft op ons uiterlijk


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

In de volgende video zie je een groot aantal beroemdheden met hun jongere zelf naast elkaar staan. In deze video kun je dus perfect zien wat de tijd eigenlijk wel niet met je doet.

De tijd heeft zoveel invloed op dingen, niet alleen op hoe dingen in het leven lopen maar ook hoe je jezelf ontwikkelt. En dat wordt in deze video wel duidelijk gemaakt. Je ziet tientallen sterren en hun ontwikkeling door de tijd heen. De een is wat beter opgedroogd dan de ander, maar hey iedereen leeft anders he! 

Soms zie je ook dat de beroemdheden bijna niet zijn veranderd. Neem bijvoorbeeld Madonna uit de volgende video, eigenlijk is zij helemaal niet zo heel veel veranderd. beroemdheden

En bij Will Smith zie je ook nog steeds dat hij het overduidelijk is vergeleken met vroeger.

Lady Gaga daarentegen is bijvoorbeeld dan wel weer heel erg veranderd. Vroeger zag je eigenlijk niet eens wie zij echt was, met die wilde haren, heftige make-up en overdreven kledingstijl. Nu in deze tijd is dat wat ingetoomd en ziet zij er dan weer totaal anders uit!

Vind je het ook geweldig om te zien wat de tijd kan doen? Deel dit artikel dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts