Vrouw is bevriend met 90 kilo witte Bengaalse tijger en ze trekken ‘dagelijks baantjes’ 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Deze vrouw zwemt met een tijger en het bijzondere aan het hele verhaal is dat ze dit bijna iedere dag doet. Je hoort niet vaak voorbij komen dat een vrouw zwemt met een tijger. Dat heeft waarschijnlijk meerdere reden.

Één van die redenen is natuurlijk dat iedereen weet dat katachtigen over het algemeen niet heel erg zitten te wachten op een duik in het water.

De tweede reden is dat tijgers natuurlijk roofdieren zijn en dat het enorm gevaarlijk is om dicht in de buurt te komen van een volwassen tijger, want hoe goed je ze ook africht het blijven wilde beesten met enorme kracht. Tip: Bekijk het indrukwekkende filmpje onderaan.

vrouw zwemt met een tijger 3

In deze video zien we een vrouw genaamd Tawny Antle. Deze vrouw zwemt met een tijger en dat doet ze bijna iedere dag. Voor de mensen die de documentaire Tiger King hebben gezien.

Tawny is een van de vele vrouwen van de bekende tijger eigenaar Doc Antle. Op de beelden zien we Tawny zwemmen met een hele grote witte Bengaalse tijger. Het is erg mooi om te zien hoe lief ze voor de tijger is en hoe lief de tijger voor haar is.

Het houden van tijgers in gevangenschap is een onderwerp dat de gemoederen al lang bezighoudt, toch lijkt het alsof de tijger heel erg aan het genieten is. Vond jij de beelden ook indrukwekkend? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts