84-jarige dame steelt de show op bejaardentehuis feest met “provocerende” outfit 🤣❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

 

In dit artikel zul je de hilarische beelden zien van een bejaardentehuis feest…Geweldig wat ze dragen!

“Deze 84-jarige dame steelt de show op een bejaardentehuis feest met een hilarisch “provocerende” outfit. De vrouw laat zien dat ze ondanks haar hoge leeftijd nog steeds beschikt over fantastische dansmoves.”

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van het bejaardentehuis feest onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.bejaardentehuis feest 1a
© Staci Clemmer

Waardevolle inleiding

Bij een bejaardentehuis feest denk je al snel aan een feest waar het meeste van de tijd wordt doorgebracht op stoelen.

Je verwacht niet eens feest waar de voetjes echt van de vloer zullen gaan. Maar vaak is dit juist wel het geval en weten oudjes uitstekend hoe je een gezellig feestje maakt.

Dit is waarschijnlijk te danken aan hun jarenlange ervaring op het gebied van feesten. En misschien speelt het besef dat het misschien wel hun laatste feestje kan zijn ook wel een belangrijke rol.

bejaardentehuis feest 3a
© Staci Clemmer

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

In deze video zien we de fantastische beelden van een bejaardentehuis feest. Hetgeen wat direct opvalt is de 84-jarige dame met de geweldige outfit.

De vrouw is lekker achter haar rollator aan het dansen en aan haar moves te zien is ze nog hartstikke fit. Het leukste van de vrouw is haar outfit.

Ze heeft een groot shirt aan met de afbeelding van een schaars geklede vrouw. De outfit maakt het filmpje helemaal compleet.

Het is ook erg leuk om te zien dat de overige bejaarden zo erg van de vrouw aan het genieten zijn, ze liggen namelijk allemaal in een deuk.

bejaardentehuis feest 2a
© Staci Clemmer

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van het bejaardentehuis feest zijn afkomstig van | Majically News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Geplaatst door Staci Clemmer op Dinsdag 31 oktober 2017

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts