Emotioneel: Bejaarde Sint Bernard hond overleeft 2 weken in haar uppie in de kou


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Old Lady is de bejaarde Sint Bernard hond in de volgende video. Old Lady is een 10-jarige hond die wel meer dan 2 weken in haar eentje heeft doorgebracht in de kou en sneeuw.

Ze is gelukkig gevonden na een tijdje door reddingswerkers die op zoek gaan naar verloren honden. Gelukkig stuitten zij na enkele tijd op tegen Old Lady.

Vreselijk om te zien wat er met haar is gebeurd. Ze had niets bij zich voor warmte, alleen haar simpele vachtje. Niets qua eten en toch heeft ze het kunnen overleven, het lijkt een wonder.


Bejaarde Sint Bernard hond

Na een tijdje is Old Lady gespot door een oudere man en zijn kleinkinderen, Hij heeft de reddingswerkers ingeschakeld. Old Lady was er slecht aan toe.

Ze huiverde en had het erg koud en zag er bang uit. Uiteindelijk is Old Lady er weer bovenop gekomen, na genoeg warmte, liefde en voedsel.

Haar vacht was uitgevallen door de kou, maar gelukkig is dat ook weer aangegroeid. Langzaam maar zeker komt Old Lady er weer bovenop. Het heeft wat tijd nodig en die zal ze zeker krijgen! Wat een toestand voor zo’n oude hond…

Ben je ook blij dat alles goed is afgelopen? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts