Meisje van 14 pleegt zelfmoord – vader nodigt pesters uit voor de begrafenis 😲😱


Emotioneel: Meisje van 14 pleegt zelfmoord – vader nodigt pesters uit voor de begrafenis. Deze ouders proberen toch nog wat goeds te halen uit de meer dan onnodige dood van hun dochter. Zo je maar dat pesten veel meer kwaad doet dan je lief is!

Voordat je verder leest: Wil jij de emotionele beelden van de begrafenis gelijk zien? Scroll dan naar beneden, het filmpje staat onderaan dit artikel.begrafenis meisje

Een begrafenis is natuurlijk nooit leuk, maar het is wel een mooie manier om afscheid te nemen van een bepaald persoon.

Vaak zie je op zo’n gelegenheid nog wat oude kennissen en familieleden die je al een behoorlijke tijd niet gezien had. Zo kan het op een speciale manier toch nog een soort van gezellig worden.

Al moet je deze gezelligheid natuurlijk wel altijd respectvol uitstralen, want lang niet iedereen zal gezelligheid vinden op een begrafenis. 

Meer over het verhaal van de begrafenis van Dolly op Eyewitness News: In deze video is het treurige verhaal over de veertien jaar oude Doll te horen. Zij werd online heel erg hevig gepest en dit heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat ze zelfmoord heeft gepleegd.

begrafenis meisje 3

Haar ouders kunnen de pesters in hun gedachten natuurlijk wel vermoorden, maar ze besluiten iets heel anders te doen. Toen wij de onderstaande beelden zagen, kregen wij toch wel tranen in onze ogen. Om 

Zo nodigen de pesters namelijk uit voor de begrafenis in de hoop dat ze in gaan zien dat hetgeen ze gedaan hebben verregaande gevolgen heeft.

Zo hopen ze de levens van andere tieners te kunnen redden. Wij vinden deze ouders wel heel sterk en hopelijk hebben ze ook hun rust kunnen vinden. De videobeelden zijn afkomstig van: Eyewitness News: bron | Afbeeldingen: bron | bron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

begrafenis meisje 4