Morgan Freeman transformeert zijn 124 hectare grote boerderij in een toevluchtsoord om bedreigde bijenpopulatie te redden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Morgan Freeman, ja wie kent hem niet. Deze legend is in deze video te gast bij de Amerikaanse talkshow hosted by Jimmy Fallon.

Jimmy host al tijden Amerikaanse talkshow waarin bekende mensen langskomen om over verschillende dingen te praten. Dit keer is het Morgan Freeman die komt praten over de bedreigde bijenpopulatie.

De zin zegt het al, de bijen zijn bedreigd en zetten zich niet goed genoeg voort. Daar probeert Morgan wat aan te doen en transformeert zijn woonboerderij in een toevluchtsoord om bedreigde bijenpopulatie te redden. 

Maar waarom is dit nodig? Volgens Morgan wordt deze diersoort bedreigd en zet deze zich niet meer genoeg voort. Maar hebben we bijen dan per se nodig? bedreigde bijenpopulatie
“Ja tuurlijk” – zegt Morgan, ze voorzien ons van bepaalde voedingsstoffen en supplementen. Daar heeft hij inderdaad gelijk in.

Hoewel veel mensen deze diersoort waarschijnlijk liever ziet verdwijnen, geldt dat niet voor Morgan. Prachtig om te zien dat deze man zo’n passie heeft ontwikkelt voor de bedreigde bijenpopulatie. Zo heeft die ook lekker iets omhanden en blijft die lekker bezig! 

Vind je het ook geweldig wat Morgan Freeman doet voor de bijenpopulatie? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts