Een hartverscheurend mooie cover van een beroemd Beatles-nummer op de Ukelele


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Er gaat niets boven het luisteren van een oude klassieker. Het is mooi om te zien hoe deze nummers soms in een ander hoesje gestoken kunnen worden. Niet alleen voor de luisteraars is dat leuk, maar het is ook een klein eerbetoon aan de artiesten. In deze video zie je een prachtige cover van een wel heel beroemd Beatles-nummer. 

Je ziet in deze video namelijk een cover van “George Harrison’s While My Guitar Gently Weeps” gezongen door: Jake Shimabukuro. En niet zomaar een cover, hij speelt deze namelijk op zijn Ukelele ook wel een mini-gitaar.beatles-cover-2

In deze video zie je hoe Jake optreedt op 18 mei 2009 in het Four Seasons Hualalai. Het concert was een benefiet voor het Hawaii Performing Arts Festival.

Tijdens het optreden was het onwijs stil in de zaal en luisterde iedereen aandachtig naar het optreden van Jake. Het was zo stil dat je een naald had kunnen horen vallen. 

Maar dat is natuurlijk alleen maar een goed teken. Hiermee werd het duidelijk dat iedereen vol aandacht luisterde naar de cover van het Beatles-nummer. Het is mooi om te zien, hoe erg Jake geniet van het optreden.

beatles-cover

Ook is het prachtig om te horen, hoe de klanken uit de Ukelele komen. Dit is een muziekinstrument die je zeker niet alledaags tegenkomt, of waar je misschien zelf naar zou luisteren.

Daarom is het extra leuk dat zo’n bekend nummer in een ander hoesje wordt gestoken!

Beeld Autoriteit: Rumble Viral | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts