Meisje staat op het punt een van de belangrijkste personen in haar leven op te halen: Kijk wie er uit de schoolbus komt 😳❤️


Meisje staat op het punt een van de belangrijkste personen in haar leven op te halen: Kijk wie er uit de schoolbus komt. Haar grote broer komt thuis van de basisschool en het meisje is helemaal door het dolle heen. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit zusje en de broer onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.

basisschool 1

Een broer met een klein zusje heeft als taak om er alles aan te doen om zijn zusje te behoeden voor vervelende dingen. Wanneer ze naar de basisschool gaat en ze wordt gepest, moet haar broer er zijn om het probleem op te lossen.

Maar het kan ook om een kleiner probleem gaan, bijvoorbeeld wanneer je zusje ergens heen wilt dat je haar dan brengt. Het is een speciale band die niet te beschrijven is, want het grootste gedeelte van de tijd zijn broer en zus vaak aan het ruziën, maar als het puntje bij paaltje komt houden ze super veel van elkaar. 

Meer over het filmpje:
In dit filmpje zien we een heel klein meisje samen in de auto zitten met haar vader. Op een gegeven moment vraagt de vader aan het kleine meisje: Waar is je broer?

basisschool 3
Dan ziet het meisje de schoolbus van de basisschool van haar broer aankomen en is ze helemaal door het dolle heen.

Ze begint helemaal te schaterlachen en kan niet meer stilzitten en is een enorm leuk beeld. Nu is het hopen voor de ouders dat ze altijd zo enthousiast zal blijven om haar broer te zien, want ik denk dat het over een paar jaar anders zal zijn. 

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Louisville Beardsmen: bron | Afbeeldingen: bron | bron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

basisschool 2