Man vindt bang zwerfkatje onder zijn vrachtwagen en besluit haar een thuis te geven 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Bang katje werd door een man onder zijn vrachtwagen gevonden en hij besloot haar een nieuw thuis te geven. – (leestijd – 1 minuutje)

Sommige katten hebben niet het geluk om in een liefhebbend gezin geboren te worden, maar ze worden geboren op straat.

Het leven dat ze daar leiden is verre van ideaal en daarom is het fijn als ze door een mens uit deze vervelende situatie gered worden.

Dit is een verhaal dat wordt verteld door een man van het YouTube kanaal Happy Paws en het is zeer ontroerend. bang-katje
© Happy Paws / bang katje

Een man in de Verenigde Staten loopt iedere dag een stuk naar zijn werk.

Hij is ongeveer 20 minuten aan het lopen en ondertussen geniet hij van al het moois dat zijn stad te bieden heeft.

Normaal gesproken is zijn wandeling iedere dag hetzelfde, maar een paar jaar geleden zorgde de wandeling ervoor dat zijn leven veranderde. 

Vlakbij zijn kantoor stond een vrachtwagen geparkeerd en toen de man de vrachtwagen passeerde hoorde hij ineens een geluid.

In eerste instantie kon hij het niet goed plaatsen, maar al snel besefte hij zich dat het geluid afkomstig was van een klein katje.

bang-katje-2
© Happy Paws / bang katje

Op het moment dat hij onder de vrachtwagen keek, zag hij daar een heel klein katje die helemaal alleen onder de vrachtwagen verstopt zat.

De kitten was erg bang en klampte zich vast aan de band van de vrachtwagen. Het katje was zeer waarschijnlijk achtergelaten door de moeder en moest het nu helemaal zelf doen. 

De man pakte zijn telefoon en nam een foto van het lieve diertje.

Vervolgens stuurde hij deze op naar zijn moeder met de vraag of hij het katje mee naar huis mocht nemen. Als jullie de foto zien, snappen jullie allemaal waarom de moeder geen “nee” kon zeggen. 

Ze namen de kat meteen mee naar de dierenarts en toen kwamen ze erachter dat het een meisje was van ongeveer 4 tot 5 weken oud. 

In het huis is ze meteen opgenomen in het gezin door de 19-jarige kat en 2-jarige hond. Dit lieve katje heeft voor altijd een liefhebbend gezin dat voor haar zal zorgen en hoeft nooit meer een bang katje te zijn.  

Wist je dat: Wist je dat zwerfkatten in drie verschillende categorieen worden ingedeeld? De sociale zwerfkat, de verwilderde zwerfkat en de wilde zwerfkat.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Happy Paws / bang katje

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts