Man helpt 91-jarige man zijn band te verwisselen – Wordt beroemd op internet


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Man helpt 91-jarige man zijn band te verwisselen – Wordt beroemd op internet”

Het is nooit verkeerd om een ander te helpen. Je weet nooit wat diegene persoonlijk doormaakt, dus af en toe een handje helpen is zeker niet verkeerd.

Soms heb je zelf niet eens door dat je een ander helpt. Het hoeft je ook niet eens al te veel moeite te kosten, hou gewoon een oogje in het zeil voor een ander!  

band-verwisselen-2

Arthur Mcafee is een 91-jarige man waarvan zijn band verwisselt moest worden. Hij kwam hierachter voor een supermarkt.

Zolang zijn band niet werd verwisseld zou hij ook niet verder kunnen rijden. Hij stapte de winkel binnen en vroeg daar dan ook of iemand zijn band kon verwisselen.

Jared een werknemer vanuit de winkel sprong achter de kassa vandaan en liep met Arthur mee naar buiten.

Hij begon direct met het verwisselen van de band. Het was onwijs koud, maar dat maakte Jared niets uit die daar stond in zijn korte broek. 

band-verwisselen

Jared ging direct aan de slag en zorgde ervoor dat Arthur weer binnen no-time kon rijden.

Niet-wetende dat Arthur aan huid-kanker lijdt. Jared zei in het interview, dat hij is opgevoed met de stelling dat je een ander moet helpen wanneer je dat kan.

Zelf wil je namelijk ook geholpen worden, zodra dat je dat nodig hebt. Arthur waardeerde in ieder geval enorm wat Jared voor hem heeft gedaan.

Volgens Arthur twijfelde Jared geen moment en dat deed hem onwijs goed om te zien!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: News On 6/KOTV

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts