Bakkerij laat elke avond voedsel en water achter op bankje om mensen in nood te helpen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dit is misschien het liefste wat we ooit hebben gezien! Fedele is de liefste bakker ter wereld! Hij laat elke nacht veel water en eten achter op een bankje in Italië.

Dit doet hij voor de mensen die het minder hebben en/of dakloos zijn. Die mensen waarderen dit ook zo erg!

Ze laten hem briefjes achter om te laten zien hoe erg ze hem waarderen. Veel mensen/bakkers kunnen een voorbeeld nemen aan Fedele.

Het overgebleven voedsel kan je beter weggeven dan weggooien, wat een verspilling is het anders. Bakkerij helpt mensen in nood 1

De beelden zijn echt om van te genieten! Hoe vol dit bankje wel niet elke nacht is. Voor daklozen, families, immigranten, hij laat van alles achter.

Brood, fruit en water. Je moet er maar aan denken! Maar het gebaar is zo onwijs mooi! Als mensen vaker wat voor iemand kunne betekenen, moeten ze dat zeker doen.

Zo zie je maar hoe snel je iemand blij kan maken en hoe weinig moeite het eigenlijk wel niet kost! Kan je wat betekenen voor een ander? Twijfel dan niet en doe het!

Vind je dit ook zo geweldig? Deel het dan op Facebook/Whatsapp met vrienden/familie!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts