Man ontdekt twee babyuilen in het plafond en het lijken wel ‘aliens’ met lange benen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Man ontdekt twee babyuilen in het plafond en het lijken wel ‘aliens’ met lange benen

Dit is te bizar voor woorden! Een man heeft twee babyuilen gevonden in zijn plafond. Maar hoe jij je deze dieren voorstelt zo zien ze er in deze video niet uit!

Het lijken wel twee aliens. Ze zijn beide helemaal wit van vacht, hebben een lang en dun lichaam met grote ogen. Hun hoofd is ovaal gevormd.

Ze lijken serieus op twee aliens. Ook zodra de man hen begint te filmen, verplaatsen ze zichzelf niet. Je zou denken met zo’n felle flits, dat ze wel iets van een beweging zouden maken, maar dan heb je het mis. Ze verzetten zich geen stap.  babyuilen in plafond 7Die man zal vast een eind geschrokken zijn. Dit is natuurlijk niet je dagelijkse vondst. Wij gaan nu ook ons huis checken of we niet toevallig babyuilen vinden in het plafond.

Of moeten we zeggen aliens? Nadat je het filmpje hebt gekeken, zul je begrijpen waar we het over hebben. Zulke wezens heb je nog nooit gezien!

Zo grappig hoe een pasgeboren dier er zo anders uitziet nadat ze ouder worden.

Dat is met mensen natuurlijk ook zo, maar dat is vergeleken met dit wel een kleine verandering. Als je het ons vraagt, hadden wij niet kunnen zien dat dit twee uilen zijn.

Vond je het er ook bizar uitzien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts