Superlief: 8 weken oude baby zegt haar ‘eerste woorden’ tegen mama 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De eerste woorden van een baby zijn altijd erg leuk. Vaak is het een wedstrijdje tussen de vader en moeder of de baby eerder: mama of papa, zegt. 

Kinderen leren praten door het nadoen van hun ouders. Het is ook algemeen bekend dat baby’s de stem van hun ouders nadoen en vanaf jonge leeftijd proberen om hun geluiden en gezicht te imiteren.

Over het algemeen zijn de eerste woorden van mama, papa, ja of nee. Maar het komt heel zelden voor dat de eerste woorden van een 8 weken oude baby “I love you” zijn. 

Deze schattige video laat een hele blije baby zien. De moeder van de 8 weken oude baby stelt allerlei vragen aan haar over kerst. Of ze blij is met haar cadeau etcetera. Natuurlijk weet de moeder ook wel dat haar baby niet zal reageren, maar de lach van de baby zegt al genoeg. baby zegt haar eerste woorden

De baby probeert wel wat woorden te zeggen, maar er komt niets anders dan bepaalde geluidjes uit. Wanneer de moeder op een gegeven moment “I love you” zegt dan reageert de baby ook met I love you. De moeder had nooit verwacht dat ze ook nog een reactie zou krijgen op de dingen die ze zei. De verbazing is ook erg goed te horen op het moment dat ze “I love you” hoort. 

I love you zijn de beste drie woorden die je tegen een geliefde kan zeggen. Als dit dan ook nog eens het eerste is wat je kind ooit tegen je heeft gezegd dan heb je het wat ons betreft al gemaakt als moeder. Deze baby weet na 8 weken als dat ze van haar moeder houdt en ze weet ook al hoe ze dat duidelijk moet maken.

Vond je dit ook zo schattig? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts