Ouders van 6 maanden oude baby onder vuur na ‘baby-waterski video’ 😲😰


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. De baby-waterski video staat hieronder:

“Ouders van 6 maanden oude baby onder vuur voor hun baby-waterski video” – (leestijd – 1 minuutje)

De ouders van deze zes maanden oude baby waren enorm trots op hem toen hij voor het eerst ging waterskiën op zo een jonge leeftijd.

Ze deelden de video op social media om te laten zien hoe leuk het was, maar het overgrote deel van de reacties was erg negatief en mensen hadden allemaal commentaar.baby-waterski-video-2
© Good Morning America / baby-waterski video

Casey en Mindi Humphreys uit Utah in de Verenigde Staten doen tijdens het warme weer niets liever dan lekker varen en ondertussen waterskiën.

Zes maanden geleden is Mindi bevallen van hun eerste kindje, een zoon genaamd Rich. Ze waren met de familie op Lake Powell en daar kwamen ze op het idee om Rich te laten waterskiën.

Het moment was fantastisch en Rich had het erg naar zijn zin, dit was de reden om de beelden op internet te plaatsen, maar uiteindelijk zorgde de video voor het tegenovergesteld dan waarop ze hadden gehoopt. 

baby-waterski-video
© Good Morning America / baby-waterski video

In een interview zijn de ouders teruggekomen op de reacties dat hun zoon gevaar liep op het water tijdens het waterskiën.

De ouders willen dat mensen begrijpen dat dit niet zomaar in een opwelling is gebeurd, maar dat er juist heel goed over nagedacht is.

Op de boot zaten maar liefst twaalf mensen inclusief een aantal dokters. Mindi heeft ook een kinderarts geraadpleegd om toestemming te vragen voor de stunt, deze toestemming heeft ze ook gekregen. 

baby-waterski-video-4
© Good Morning America / baby-waterski video

Op de video lijkt het ook best hard te gaan, maar in het echt ging het stapvoets en kon er niets ernstigs met het kleine mannetje gebeuren.

Het board hadden ze ook speciaal laten maken en thuis heeft Rich er al flink wat momenten op gezeten, het was dus niet dat ze zomaar even het water opgingen. 

baby-waterski-video-3
© Good Morning America / baby-waterski video

Rich heeft ook speciale zwemlessen gevolgd zodat hij zichzelf kon redden als het nodig was. Natuurlijk is hij niet in staat om naar de kant te zwemmen, maar hij kan zich perfect drijvende houden. 

Natuurlijk valt er iets over te zeggen, maar reacties dat het kindermishandeling is vinden wij een beetje overdreven. Als we kijken naar het koppie van Rich zien we hem duidelijk genieten en dat is het belangrijkst. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Good Morning America / baby-waterski video

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts