Bekijk het moment dat agent een 3 weken oude baby redt op straat 😲😲


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Bij een pasgeboren baby kan natuurlijk nog alles verkeerd gaan. Begrijp ons niet verkeerd, dat kan natuurlijk op iedere leeftijd.

Maar wanneer het bij een pasgeboren baby gebeurd van twee weken oud, is het toch iets gevaarlijker.

Zie in deze video hoe een politieagent ervoor zorgt dat een pas twee weken oude baby weer gaat ademen. Een emotionele video! 

Politieagent  Cameron Maciejewski racet naar een huis in Michigan, waarin een familie vol paniek heeft gebeld.

Hun pasgeboren dochter van twee weken oud ademt namelijk niet meer.

De politieagent komt aanrijden en de familie rent al naar buiten. Hij stapt uit en neemt het meisje in zijn armen.

Daar voert hij een paar oefeningen uit en uiteindelijk begint het meisje weer met ademen. Wat moeten dit de vreselijkste minuten van hun leven zijn geweest, vooral die van de moeder. De vrouw is onwijs overstuur en kan niet stoppen met huilen. 3 weken oude baby

Het meisje is ter controle nogmaals naar het ziekenhuis gebracht per ambulance. Hier wordt zij volledig gecheckt en zal er beslist worden of zij weer mee naar huis mag.

In de video is te zien hoe de volledige familie overstuur is, maar ook opgelucht dat zij uiteindelijk weer huilt.

De moeder zal daarentegen nog wel even wat tijd nodig hebben, om hier weer bovenop te komen.

Het is duidelijk te zien dat zij nogal is aangedaan van de situatie. En dat spreekt natuurlijk voor zich. Niemand wil op zo’n jonge leeftijd hun baby al verliezen! 

Vond je dit ook een heldhaftige redding? Deel het op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts