Baby Rapunzel betovert het internet met haar mooie, lange en volle haarbos


Je zal je ogen vast niet geloven als je dit filmpje heb gezien, maar rapunzel komt tot leven! Een baby haar haar groeit zo snel en dik als dat van rapunzel.

Je hebt zoiets nog nooit eerder gezien. Vanaf de geboorte had het meisje al onwijs veel haar! En dat is toch fascinerend, want haar familie heeft dat dus helemaal niet zo erg.

Tuurlijk ze hebben veel haar, maar zoveel haar als zij? Nee dat zeker niet! Er zal vast veel werk in zitten, om dat in model te krijgen. Maar het is zeker een mooie meid met een mooie bos haar. 

Waar het door komt? Weten ze ook niet precies! Ze heeft waarschijnlijk een gen in haar lichaam, die ervoor zorgt dat haar haar extra snel groeit.Baby Rapunzel 7

De familie lijkt op elkaar, maar toch ook weer niet. Zoals wij het zien, is het een plaatje! Uiterlijk doet er niet toe, zolang je maar gelukkig bent met jezelf en de mensen om je heen.

Gezondheid staat op nummer 1. Wij zijn benieuwd of meer mensen ter wereld of hier in Nederland mee kampen! Laat het ons vooral weten en hoe jij hiermee omgaat!

Vond je dit ook prachtig om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp met vrienden en familie!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts